OJK tiedottaa Harushiaista!

Valittaen joudumme toteamaan, että Harushiaita ja Harushiaileiriä ei tänä vuonna voida turvallisesti järjestää edes erityisjärjestelyinkään yleisenä kisatapahtumana, kuten olimme viimeiseen asti toivoneet. Oulu on siirtynyt Koronan kiihtymisvaiheeseen ja haluamme vastuullisesti edesauttaa, ettei tilanne hankaloidu täällä eikä muillakaan paikkakunnilla ainakaan meidän tapahtuman vuoksi.
Harushiai järjestetään 2020 vain OJK:n omille junioreille harjoitustapahtumana.
Harushiai on judoliiton kalenterissa pisimpään mukana ollut kilpailu, emmekä halua katkaista yli 40 vuotta pitkää ketjua,joten järjestämme tapahtuman vain OJK:n junioreille ns. jäsentenvälisenä pikkutapahtumana. Harushiai järjestettiin ensimmäisen kerran 1973 vyökoematkalla auto-onnettomuudessa menehtyneiden judoystävien muistoksi. Lue OJK:n kunniapuheenjohtajan Matti Tieksolan kirjoittama juttu Harushiain historiasta tästä.
Toivottavasti kaikki ilmoittautuneet aikuiset ja muiden seurojen juniorit ymmärtävät tilanteen. Mukaan oli ilmoittautunut ilahduttava määrä porukkaa myös etelä-Suomesta ja normaalia enemmän myös aloittelevia aikuisia kuten toivottiinkin. Palataan toivottavasti asiaan toukokuussa 2021 jos koronatilanne Harushiain järjestämisen vihdoin silloin sallisi. Silloin kaikki ovat tervetulleita mukaan.
Jos joku on ehtinyt maksaa ilmoittautumismaksun, niin se palautetaan. Ole siinä tapauksessa yhteydessä taloudenhoitaja@oulunjudokerho.fi.
Terveisin,
Jaana Ronkainen OJK:n puheenjohtaja